Chcete Terminátorův autogram? Máte šanci. Arnold Schwarzenegger je kvůli natáčení reklamy v Praze!

Chcete Terminátorův autogram? Máte šanci. Arnold Schwarzenegger je kvůli natáčení reklamy v Praze!
....a takhle nějak Arnold nyní bydlí. Zdroj:mandarinoriental.com
Přestože by nejspíš mnozí očekávali něco jiného, herec se po Praze, kde bydlí v luxusním hotelu Mandarin Oriental, pohybuje bez bodyguardů.
chcete-terminatoruv-autogram-mate-sanci-arnold-schwarzenegger-je-kvuli-nataceni-reklamy-v-praze-2
chcete-terminatoruv-autogram-mate-sanci-arnold-schwarzenegger-je-kvuli-nataceni-reklamy-v-praze-1
S kamarádem i přítelkyní (fyzioterapeutkou Heather Milligan, 39 let) dokonce vyrazil do pražských ulic na kolech. "Jednou z mých nejoblíbenějších tradic je projet se na kole v každém městě na světě, které navštívím - je to fantastické cvičení a neexistuje lepší způsob, jak nové místo prozkoumat - a jak navíc potkat své fanoušky," napsal oblíbený akční hrdina na svém Instagramu.
Vyjížďka na kolech měla i jednu nepříliš příjemnou dohru. Přímo na Václavském náměstí Schwarzeneggerův kamarád z kola upadl a uhodil se do hrudníku. Bolesti jej nakonec zavedly do Nemocnice Na Františku, kde byl personál mírně řečeno zaskočen. Což se to chápat. Aby pacienta doprovázela samotný Terminátor, to se skutečně nestává každý den.
zdroj: YouTube
Herec se po svém příletu do Prahy též vydal do restaurace na Kampě, kde při odchodu nezapomněl na image, když se s personálem rozloučil svou nejslavnější hláškou z TerminátoraI’ll be back,“ tedy „Já se vrátím“.
Fanoušci téhle legendy nyní mají jedinečnou šanci získat podpis od Arnolda Schwarzeneggera osobně. Bude to vyžadovat hodně štěstí, ale bezpochyby to stojí za to. Pokud se vám povedlo Arnolda někde v Praze vyfotit nebo natočit, určitě se s námi podělte. Rádi váš úlovek na Kinoboxu zveřejníme!