Kdo by mohl natočit reboot Charlieho andílků?

Kdo by mohl natočit reboot Charlieho andílků?
V roce 2000 se produkční společnost Columbia Pictures rozhodla pro natočení celovečerního snímku. Novými andílky se staly Cameron Diaz, Drew Barrymore a Lucy Liu. Jejich šéfem Bosleym byl navíc Bill Murray, takže obsazení bylo bez chybičky. Kritici snímek dvakrát nechválili, ale diváci chodili do kin v hojném počtu (rozpočet 93 mil. dolarů, tržby 264 mil dolarů). Studio se logicky rozhodlo dát pokračování zelenou a navýšit rozpočet.
To se ovšem nevyplatilo, jelikož druhý díl s podtitulem Na plný pecky vydělal při stodvacetimilionovém rozpočtu "pouhých" 259 milionů. S tímto výsledkem nebyli lidé z Columbia Pictures vůbec spokojeni a rozhodli se pro zrušení dalšího pokračování. Fanoušci andílků pak dostali v roce 2011 nový seriál, který byl ale natolik otřesný, že ho televize po sedmi epizodách zrušila.
Studio Sony Pictures před nedávnem projevilo zájem o reboot Charlieho andílků a podle serveru The Hollywood Reporter by na postu režie rádo vidělo Elizabeth Banks. Ta se podílela na snímku Mládeži nepřístupno a pro Universal Pictures natočila úspěšné pokračování hudební komedie Ladíme!.
V nynější době probíhají jednání a podle všeho to vypadá, že Banks smlouvu podepíše. Pak už se jen musí najít hlavní představitelky a může se začít točit.