Hitman vám naloží plno skvělých cen (SOUTĚŽ)

Hitman vám naloží plno skvělých cen (SOUTĚŽ)
Pět z vás se může těšit na balíček lákavých cen: sadu přívěsků, diář a poukaz na paintball.
Hitman: Agent 47
Hitman: Agent 47
Oficiální text distributora: Agent 47 (Rupert Friend) není obyčejný člověk, představuje vyvrcholení desetiletí trvajícího tajného genetického výzkumu. Stojí na konci vývojové řady, jeho existence navazuje na čtyřicet šest předchozích klonovaných agentů obdařených neuvěřitelnou silou, rychlostí, vytrvalostí a inteligencí. Agent 47 je elitním a dokonalým zabijákem, který byl pomocí genetických experimentů vyšlechtěn jako dokonalý vražedný stroj. Jeho nadcházejícím cílem je korporace, která má v úmyslu zmocnit se genu a pomocí něj vytvořit armádu zabijáků, jejichž schopnosti předčí dokonce i vlastnosti agenta 47. Uspěje? Nebo se stane její kořistí a zdrojem další zkázy? Ve svém osamělém boji se agent 47 spojí s Katiou van Dees (Hannah Ware), mladou ženou, která je schopná zodpovědět většinu otázek týkajících se jeho původu a zároveň střeží tajemství umožňující odhalit a především zničit nepřátelskou korporaci. Vše směřuje k závěrečné epické bitvě, v níž proti nim stojí v čele armády protivníků lstivý John Smith (Zachary Quinto).
O co si můžete zasoutěžit? Pro 5 z vás máme sadu přívěsků na klíče, diář a poukaz na paintball. Takže se alespoň na chvilku a trochu vcítíte do kůže agenta 47.
hitman-vam-nalozi-plno-skvelych-cen-soutez
Pět z vás se může těšit na balíček lákavých cen: sadu přívěsků, diář a poukaz na paintball.
Jaká jsou pravidla soutěže?
Máme pro vás následující úkol - vybrat z žebříčku Oblíbených filmů vaše favority. Promýšlejte, oceňujte hvězdičkami a pokud snad váš favorit v našem žebříčku nefiguruje, přidejte ho jednoduše sami. Spolu s tím nám do neděle 6. září 2015 do 12:00 zašlete na e-mail soutez@kinobox.cz váš nick name. Pokud u nás nejste zaregistrovaní, jednoduše tak učiníte zde.
Skip Woods, Rupert Friend