Vzniká pokračování hitu Arnolda Schwarzeneggera, na který už se dávno zapomnělo

Vzniká pokračování hitu Arnolda Schwarzeneggera, na který už se dávno zapomnělo
Jedním z nejpřekvapivějších hitů devadesátých let byla komedie Policajt ze školky, v níž oblíbený rakouský svalovec hrál poldu, který musí nastoupit do školky jako učitel, aby identifikoval syna hledaného překupníka drog a vraha. A přirozeně se hrdina jmenoval John, protože tak to v devadesátkách chodilo.

Trailer na původní film:

Snímek stál skromných 15 milionů a vydělal celosvětově 201, což z něj jednoduchými počty (poměr cena / výkon) dělá jeden z největších hitů Schwarzeneggerovy kariéry. Bylo by nejspíš i logické, kdyby se chtěl k látce vrátit (ostatně, chystá pokračování Dvojčat i Conana), to ale není tenhle případ. Druhý Polda ze školky je na cestě, děti ale tentokrát potrápí Dolpha Lundgrena, s nímž se Arnold sešel před kamerou v Expendables.
I když to dlouho vypadalo na kachnu, film skutečně vzniká. Dokonce už máme k dispozici první obrázky z filmu (více jich najdete v galerii článku).
vznika-pokracovani-hitu-arnolda-schwarzeneggera-na-ktery-uz-se-davno-zapomnelo
vznika-pokracovani-hitu-arnolda-schwarzeneggera-na-ktery-uz-se-davno-zapomnelo
Scénář ke dvojce napsal David H. Steinberg (Prci, prci, prcičky 2, Prci, prci, prcičky: Kniha lásky), režíruje Don Michael Paul (béčkové slátaniny Na pokraji smrti a Mariňák 2: Bitevní pole). Film se natáčel ve Vancouveru v Kanadě a agent Reed (Lundgren) v něm vyrazí do školky pod záminkou nalezení flash disku, na němž jsou data z programu na ochranu svědků.
Studio na adresu pokračování uvedlo, že "náš čeká vzrušující reboot, který nabídne unikátní směs humoru a akce pro novou generaci diváků a stejně tak se zavděčí těm fanouškům, pro něž je původní film rodinnou klasikou".
Zatím nebylo upřesněno, zda je v plánu uvést Policajta ze školky 2 do kin. Vzhledem k tvůrčímu týmu ale nejspíš snímek poputuje rovnou na video.