Velký malířský podvod aneb Big Eyes Tima Burtona míří na Blu-ray a DVD (SOUTĚŽ)

Velký malířský podvod aneb Big Eyes Tima Burtona míří na Blu-ray a DVD (SOUTĚŽ)
Tři z vás se mohou těšit na DVD s nejnovějším filmem Tima Burtona Big Eyes. | Magic Box
Big Eyes
Tři z vás se mohou těšit na DVD s nejnovějším filmem Tima Burtona Big Eyes. | Magic Box
Oficiální text: Film Big Eyes vypráví skutečný a šokující příběh jednoho z nejkolosálnějších uměleckých podvodů v historii. Na sklonku čtyřicátých a počátku padesátých let dosáhl malíř Walter Keane (Christoph Waltz) neuvěřitelného úspěchu, naprostou revoluci v komercionalizaci populárního umění se záhadnými obrazy tváří s velkýma očima. Bizarní a šokující pravda nakonec vyšla najevo, když se zjistilo, že Walterovy práce nebyly ve skutečnosti vůbec vytvořeny jím, ale jeho manželkou Margaret (Amy Adams). Keane, jak se zdálo, žil kolosální lží, kterou oklamal celý svět. Příběh je až příliš neuvěřitelný, aby byl smyšlený. Big Eyes se soustředí na Margaretino umělecké probuzení, fenomenální úspěch jejích obrazů a její bouřlivý vztah s manželem, který byl katapultován k mezinárodnímu věhlasu tím, že přijímal ocenění za její práci. Od 5. srpna se snímek Big Eyes prodává na Blu-ray a DVD.
Máte rádi výtvarné umění, drama a retro atmosféru? Je vám blízká tvorba Tima Burtona nebo herectví Amy Adams a Christopha Waltze? Máme pro vás dobrou zprávu, připravili jsme soutěž o tři DVD s tímto životopisným filmem.

Trailer k filmu Big Eyes:

Jaká jsou pravidla soutěže?
Máme pro vás následující úkol - vybrat z žebříčku Oblíbených tvůrců vaše favority. Promýšlejte, oceňujte hvězdičkami a pokud snad váš oblíbený tvůrce v našem žebříčku nefiguruje, přidejte ho jednoduše sami. Spolu s tím nám do středy 12. srpna 2015 do 23:59 zašlete na e-mail soutez@kinobox.cz váš nick name. Pokud u nás nejste zaregistrovaní, jednoduše tak učiníte zde.