Jak to vypadá s další Křižovatkou smrti a Policajtem v Beverly Hills?

Jak to vypadá s další Křižovatkou smrti a Policajtem v Beverly Hills?
Ratner už pár let nemá štěstí. Třetí Křižovatka smrti (výlet do Paříže) sice vydělala čtvrt miliardy, byla ale hodně drahá, nemluvě o sodě, jakou jí ve známkách dali fanoušci. Nadějně vypadající Mistrovský plán se nakonec ukázal být poměrně nezáživnou komedií a Hercules s Dwaynem Johnsonem, to byla vyloženě spálená šance, za kterou by si někdo zasloužil nakopat.
Navzdory téhle nepříliš zářivé linii má Ratner momentálně pod palcem hned dvě důležitá pokračování - Křižovatku smrti 4 a Policajta v Beverly Hills 4. Oba filmy se již nějakou dobu připravují a Ratner se nyní podělil o to, v jakém jsou stádiu. Upřímně, ani jeden není zdaleka blízko realizace. V případě Křižovatky je podle Ratnera problémem nedostatek času: "Vždycky jsme o čtyřce mluvili. Ale musíme najít společný čas pro mě, Chrise a Jackieho."
jak-to-vypada-s-dalsi-krizovatkou-smrti-a-policajtem-v-beverly-hills
Ratner je v tomhle případě trochu optimista. Chris Tucker by pravděpodobně hned naskočil na palubu, zato Jackie Chan před časem vyjádřil jistý odstup. „Řekl jsem ‚Ne, napřed mi ukažte scénář. Já nepotřebuju Křižovatku smrti 4. Vy potřebujete Křižovatku smrti 4. Ukažte mi scénář.‘ Nechci pracovat s mizerným scénářem jen proto, že oni chtějí udělat další film.
Tím se dostáváme k Policajtovi v Beverly Hills 4, kde se momentálně dle Ratnera scénář píše. Zajímavé je, že má Eddie Murphy k Poldovi podobný přístup, jako Chan ke Křižovatce (=napřed scénář, pak si promluvíme). Zatímco v Asii je ale pořád Jackie za hvězdu, nejsem si jistý, jestli si může podobně vyskakovat i herec, který svého času kývl na scénář Norbita...
Obrázek článku
Takže ve zkratce: oba projekty stále žijí, jsou ale ve velmi rané fázi vývoje.