Natočte si svou vlastní Mission: Impossible. Přinášíme exkluzivní SOUTĚŽ o dron s kamerou!

Natočte si svou vlastní Mission: Impossible. Přinášíme exkluzivní SOUTĚŽ o dron s kamerou!
Jeden šťastlivec od nás získá dron s kamerou na dálkové ovládání.
natocte-si-svou-vlastni-mission-impossible-prinasime-exkluzivni-soutez-o-dron-s-kamerou-1
Tom Cruise ohromuje i v páté Mission: Impossible svou vášní pro kaskadérské kousky. Své o tom ví režisér nejnovější "mise", Christoper McQuarrie. „Od architekta našeho filmu jsem dostal model Airbusu s tím, že ho můžeme nějak využít v příběhu. Tak jsem se Toma zeptal, jestli by se ho nechtěl držet zvenčí, až bude startovat. Myslel jsem to jako srandu, ale on hned řekl, že to udělá.“ Podobných výjimečných kousků musel herec absolvovat celou řadu, protože hrozby, kterým jeho hrdina čelí, jsou skutečně mimořádné. Mission: Impossible s podtitulem Národ grázlů vám kromě dech beroucích akčních scén představí též zajímavé lokace z celého světa. S Ethanem Huntem se proletíte Airbusem, sklouznete se po střeše vídeňské opery a zazávodíte si v nadupaném sporťáku na marocké dálnici.
Navíc si díky naší soutěži budete moci vyzkoušet jednu z praktik špionážních služeb; pilotaci kamerového dronu. Přejeme vám hodně štěstí, protože vítěz této jedinečné ceny bude jen jeden. A při vaší následné misi hodně úspěchů a ohleduplnosti; ať nevyplašíte sousedy, úředníky nebo příslušníky Policie České republiky. Přeci jenom, nebudete ve filmu.
Tom Cruise
Mission: Impossible - Národ grázlů
Jaká jsou pravidla soutěže?
Máme pro vás následující úkol - vybrat z žebříčku Kultovních filmů vaše favority. Promýšlejte, oceňujte hvězdičkami a pokud snad váš favorit v našem žebříčku nefiguruje, přidejte ho jednoduše sami. Spolu s tím nám do pátku 7. srpna 2015 do 23:59 zašlete na e-mail soutez@kinobox.cz váš nick name. Pokud u nás nejste zaregistrovaní, jednoduše tak učiníte zde.
natocte-si-svou-vlastni-mission-impossible-prinasime-exkluzivni-soutez-o-dron-s-kamerou
Jeden šťastlivec od nás získá dron s kamerou na dálkové ovládání.