Proč zatím nemá Rychle a zběsile 8 režiséra?

Proč zatím nemá Rychle a zběsile 8 režiséra?
Bezpochyby to nebude mít Rychle a zběsile 8 jednoduché. Původně měl být sedmý díl začátkem nové trilogie, vše ale změnila nešťastná smrt Paula Walkera. To samozřejmě neznamená, že by tvůrci hodili do koše všechny předem připravené nápady, ale jisté změny jsou s odchodem jedné z hlavních postav nevyhnutelné. Druhý tlak vytváří extrémní tržby z kin. Aby se podobný akční film vyšplhal na 1.5 miliardy dolarů, to se skutečně každý den nevidí. Díky tomu je třeba věnovat přípravám osmého dílu extrémní pečlivost.
Producent série Neal Moritz uvedl, že se momentálně pracuje hlavně na scénáři. "Rozhodli jsme se, že se hlouběji ponoříme do scénáře, než přivedeme režiséra. Již jsme s řadou režisérů mluvili, rozhodnutí ale necháváme na později, neboť stále nejsme 100% rozhodnuti, jakým směrem se vydáme. Jakmile k tomu dojde, vybereme ho," řekl k režisérovi Moritz.
Vzhledem k tomu, že byla v posledních dvou dílech dějová linka v podstatě jen okrasou velkolepým akčním scénám, není podobný přístup vůbec ke škodě. Z dřívějška víme, že nás osmička zavede do New Yorku a vyjma oblíbených hrdinů můžeme počítat s návratem tajemného pana Nobodyho (Kurt Russell) a Deckarda Shawa (Jason Statham). Velký zájem o roli projevila i Helen Mirren, což nadšeně podpořil Vin Diesel, na oficiální jednání ale zatím nedošlo. Universal by rád film uvedl do kin 14. dubna 2017.
Víte že...
... mohla série Rychle a zběsile nést úplně jiný název? První díl měl několik alternativních pracovních názvů - mimo jiné Racer X, Redline a Race Wars.