Amazing Spider-Man 3 měl mít dost nečekanou zápletku - se zombie příchutí!

Amazing Spider-Man 3 měl mít dost nečekanou zápletku - se zombie příchutí!
Amazing Spider-Man | Sony
Herec byl z rozhodnutí Sony zklamaný, neboť se ukázalo, že koloval studiem námět na Amazing Spider-Man 3, díky němuž by ovšem jeho postava kapitána Stacyho vstala z mrtvých.
"V jednu chvíli byla ve hře možnost, že by měl ve třetím díle Spider-Man k dispozici speciální látku, díky níž by mohl oživovat mrtvé. V souvislosti s tím se mluvilo o tom, že by se vrátila postava kapitána Stacyho a to ve větší roli."
the-amazing-spider-man-3-mel-mit-uplne-absurdni-zapletku
Amazing Spider-Man | Sony
První, co mě napadá: Vážně?! Udělat z Petera Parkera někoho, kdo může oživovat mrtvé? To je upřímně dost nebezpečná formulka, protože najednou by se mohl vrátit úplně každý a diváci by již neměli sebemenší důvod se o postavy bát. Je také otázkou, jak by to oživování vlastně fungovalo, když už byl kapitán Stacy nějakou dobu... v rozkladu. Že by trocha zombie-koření?
No, asi můžeme být vážně rádi, že na Amazing Spider-Man 3 nedošlo. Osobně je mi to líto hlavně proto, že dvojka rozhodně byla lepší než jednička a konečně se příběh vydal vlastním směrem. Když ale vidím námět, v němž by si Peter hrál na Frankensteina, jsem docela rád, že z trojky nic nebude.