Chcete vidět Ant-Mana mezi prvními? SOUTĚŽTE o lístky na IMAX premiéru.

Chcete vidět Ant-Mana mezi prvními? SOUTĚŽTE o lístky na IMAX premiéru.
chcete-videt-ant-mana-mezi-prvnimi-soutezte-o-listky-na-imax-premieru
Oficiální text distributora: Bývalý zloděj Scott Lang (Paul Rudd), vybavený pozoruhodnou schopností zmenšit své fyzické rozměry, ale současně znásobit svou sílu, se musí ujmout role hrdiny a pomoci svému mentorovi, doktorovi Hankovi Pymovi (Michael Douglas) ochránit tajemství, skrývající se v jeho úžasném obleku Ant-Mana, před zcela novými nebezpečími, která ho ohrožují. Pym a Lang jsou tváří v tvář zdánlivě nepřekonatelným překážkám nuceni naplánovat a provést rafinovanou loupež, která zachrání celý svět.
Premiéra Ant-Mana proběhne ve středu 15. července od 19:00 v pražském kině IMAX. A vy byste u toho neměli chybět. Ve spolupráci s kinech přinášíme soutěž o 5x2 lístky na tuto jedinečnou podívanou. Film bude promítán ve 3D verzi s českými titulky.
Evangeline Lilly, Paul Rudd, Michael Douglas
Jaká jsou pravidla soutěže?
Máme pro vás následující úkol - vybrat z žebříčku Oblíbené filmy vaše favority. Promýšlejte, oceňujte hvězdičkami a pokud snad váš oblíbený titul v našem žebříčku nefiguruje, přidejte ho jednoduše sami. Spolu s tím nám do pondělí 13. července 2015 do 12:00 zašlete na e-mail soutez@kinobox.cz váš nick name. Pokud u nás nejste zaregistrovaní, jednoduše tak učiníte zde.