Nejúspěšnější český horor Ghoul míří na DVD a Blu-ray (SOUTĚŽ)

Nejúspěšnější český horor Ghoul míří na DVD a Blu-ray (SOUTĚŽ)
Dva z vás se mohou těšit na DVD s mrazivým Ghoulem od režiséra Petra Jákla.
Oficiální text: Trojice filmařů se vydává na Ukrajinu s cílem natočit unikátní dokument o kanibalismu. Nečekaně se jejich pátrání začíná propojovat s příběhem jednoho z nejzvrácenějších zločinců novodobé historie, kanibala Andreje Čikatila. Společně s místní tlumočnicí, průvodcem a senzibilkou se snaží odhalit tajemství domu, kde se vše odehrávalo. Uprostřed ukrajinských lesů se z nich však brzy stávají nedobrovolní vězni. Ze záměru natočit dokument se stáva hrůzyplný boj o život. Nikdo netuší, kdo nebo co je TAM VENKU... Od 6. července se snímek Ghoul prodává na Blu-ray a DVD.
Chcete mít nejnovější snímek našlápnutého Petra Jákla ve své sbírce? Stačí když se zúčastníte naší soutěže. Dvěma z vás zašleme DVD s filmem Ghoul.
Jaká jsou pravidla soutěže?
Máme pro vás následující úkol - vybrat z žebříčku Oblíbených tvůrců vaše favority. Promýšlejte, oceňujte hvězdičkami a pokud snad váš oblíbený tvůrce v našem žebříčku nefiguruje, přidejte ho jednoduše sami. Spolu s tím nám do neděle 12. července 2015 do 23:59 zašlete na e-mail soutez@kinobox.cz váš nick name. Pokud u nás nejste zaregistrovaní, jednoduše tak učiníte zde.
nejuspesnejsi-cesky-horor-ghoul-miri-na-dvd-a-blu-ray-soutez
Dva z vás se mohou těšit na DVD s mrazivým Ghoulem od režiséra Petra Jákla.