Western v lázeňském městě. Přinášíme SOUTĚŽ o lístky na hvězdně obsazený Slow West.

Western v lázeňském městě. Přinášíme SOUTĚŽ o lístky na hvězdně obsazený Slow West.
Slow West
Oficiální text distributora: Šestnáctiletý Jay (Kodi Smit-McPhee) přicestoval ze Skotska do amerického Colorada 19. století, aby pátral po ženě, kterou miluje. Evropskému zelenáčovi dělá společnost nájemný zabiják Silas (Michael Fassbender), který souhlasil, že ho za úplatu na cestě ochrání. Divoký západ však není místo, kde by věci vycházely přesně podle plánu, a tak Jay zažije během svého putování celou řadu zvratů v nekompromisním duchu tohoto vysoce autorského westernu. Slow West, který se natáčel na Novém Zélandu, je western ostrý jako sůl v ráně.
Máte rádi postmoderní mísení žánrů? Bavil vás Nespoutaný Django (2012) nebo Opravdová kuráž (2010)? Potom je Slow West tím pravým filmem pro vás. Debutující režisér John Maclean s ním uspěl na letošním festivalu Sundance, kde získal Velkou cenu poroty za nejlepší mezinárodní hraný film.
Michael Fassbender, Kodi Smit-McPhee
Netradiční western Slow West.
V Karlových Varech bude Slow West promítán hned dvakrát - v pondělí 6. července (22:30, Lázně III) a ve čtvrtek 9. července (22:30, Kino Drahomíra). My vám ve spolupráci s distributorem filmu přinášíme soutěž o dvě vstupenky na čtvrteční festivalovou projekci.
Jaká jsou pravidla soutěže?
Máme pro vás následující úkol - vybrat z žebříčku Oblíbené filmy vaše favority. Promýšlejte, oceňujte hvězdičkami a pokud snad váš oblíbený titul v našem žebříčku nefiguruje, přidejte ho jednoduše sami. Spolu s tím nám do pondělí 6. července 2015 do 23:59 zašlete na e-mail soutez@kinobox.cz váš nick name. Pokud u nás nejste zaregistrovaní, jednoduše tak učiníte zde.
Michael Fassbender