Nová sběratelská figurka Thora je fenomenální

Nová sběratelská figurka Thora je fenomenální
Figurka je propracovaná do nejmenších detialů a to jak s ohledem na tvář, tak i na zbroj a Mjolnir. Mocné kladivo je navíc vybaveno i LEDkami. Každý majitel hračky si ji pak může postavit do speciálního podstavce.
nova-sberatelska-figurka-thora-je-fenomenalni
A to není vše. Hot Toys oznámili i vydání nové 3D aplikace pro iOS a Android, která bude s figurkou reagovat. Fanoušci si tak budou moci vytvářet i vlastní fotografie ve 3D. Koho by výše uvedný stručný popis nezaujal a nebyl si jist, zda o figurku stojí, zde je vše rozepsáno do nejmenších detailů:
Sběratelká figurka Thora v měřítku 1:6 má nově vytvořenou hlavu odpovídající podobě Chrise Hemswortha v Avengers: Age of Ultron a to včetně mimiky, vrásek, textury kůže a vousů. Samozřejmostí jsou i dlouhé blonďaté vlasy, svalnaté tělo s více jak 30 pohyblivými body a 4 páry menitělných rukou (jeden pár pěstí, pár dlaní v normální poloze, pár otevřených dlaní a pár pro uchopení Mjolniru). Celá figurka je cca 32 cm vysoká a každá hlava je ručně malovaná. K Thorovi samozřejmě patří i jeho kostým. Ten čítá jeden červený plášť, vrchní zbroj se stříbrnými kruhovými pláty, chrániče předloktí v černé a kovové barvě, pár černých kalhot se vzorem na boku a pár černých bot s kovovými prvky. Zbraňový arzenál v podobě Mjolniru má hned dvě podoby – jeden autentický kovový Mjolnir s plastickou rukojetí a poutkem a jeden rozsvěcující se LED Mjolnir také s plastickou rukojetí a poutkem. A pokud ani to by vám nestačilo, jsou tu nutné doplňky v podobě světelného doplňku k Mjolniru a speciálně navržený postavec se štítkem a logem snímku Avengers: Age of Utron.
nova-sberatelska-figurka-thora-je-fenomenalni-1
Zatím není přesně stanoveno datum vydání tohoto sběratelského kousku.