Jurský svět je chvíli v kinech a už víme, jakou dostane sběratelskou Blu-ray edici

Jurský svět je chvíli v kinech a už víme, jakou dostane sběratelskou Blu-ray edici
Limitovaná edice Jurského světa
Jurský svět je v kinech pár dnů a již nyní je jasné, že půjde o monstrózní hit. Studio proto zbytečně neotálí a ohlásilo speciální edici. Ta nabídne film ve 2D a 3D verzi, nějaké ty bonusy (budou teprve upřesněny) a především sběratelskou sošku, která nemůže žádného fanouška nechat chladným.
jursky-svet-je-chvili-v-kinech-a-uz-vime-jakou-dostane-sberatelskou-blu-ray-edici
Limitovaná edice Jurského světa
Předběžná cena je v Americe stanovena na 119 dolarů, což znamená, že v našich končinách by se mohla (po tradičních přirážkách) prodávat za cca 4 tisíce. To rozhodně není málo. Ale upřímně, ani to nijak nevybočuje a rozhodně nejde o cifru, který by největší nadšence nějak odradila. Pro příklad - před pár dny byla ohlášena sběratelská edice pro hru Fallout 4, jež vyšla v předobjednávkách na stejnou částku. A okamžitě bylo vyprodáno.
Je samozřejmě otázkou, z čeho soška bude a zda z ní člověk získá pocit, že za peníze opravdu stojí. Pokud patříte mezi znalejší sběratele, pak víte, že v podobném duchu již jedna edice vyšla k původní jurské trilogii. Rozhodně nebyla zlá (v recenzi jsme ji víceméně vychválili), samotná soška - jakkoli pěkně zpracována - nicméně působila po hmatu poněkud lacině. Pokud ji ale vlastníte, rozhodně by jí na poličce bratříček z Jurského světa slušel.
jursky-svet-je-chvili-v-kinech-a-uz-vime-jakou-dostane-sberatelskou-blu-ray-edici-1
Starší limitovaná edice trilogie Jurský park
Kdy se limitovaná edice Jurského světa podívá na pulty obchodů, to zatím známo není. Jakmile budeme vědět víc, počítejte s doplňujícím článkem.
Obrázek článku