Kingsman 2: Matthew Vaughn oficiálně na palubě

Kingsman 2: Matthew Vaughn oficiálně na palubě
Zatím sice jen jako scenárista, to ale neznamená, že si nakonec nedá i režii. Naopak, i to je víceméně v plánu. V prvé řadě jde ale Vaughnovi o to mít k ruce opravdu silný materiál, který ho bude bavit přenést na velké plátno.
O pokračování mají zájem fanoušci i studio. Přestože jde o komiksovou adaptaci, která je naprosto nekompromisním eRkem (nic vzdálenějšího současným marvelovkám ve filmo-komiksovém vesmíru neexistuje), povedlo se snímku celosvětově vydělat přes 400 milionů dolarů. Nic moc konkrétního se o příběhu dvojky neví. Pouze internetem prolétly drby, že by svou roli mohla sehrát americká pobočka Kingsmanů a !!!SPOILER!!! existuje možnost návratu Harryho Harta, jehož v jedničce neodolatelným způsobem ztvárnil Colin Firth. Nejsem si jistý, jak tohle mají tvůrci vymyšlené, neboť Harry bude muset vstát z mrtvých, ale tak uvidíme. !!!KONEC SPOILERU!!!
Než na dvojku dojde, můžete si doma pustit první díl, který již tuto středu vyjde na Blu-ray a DVD a to dokonce ve sběratelském STEELBOOKu.