Sestra znovu v akci. Bude za pravou blondýnu?

Sestra znovu v akci. Bude za pravou blondýnu?
Čeká nás tedy remake a budou ho mít na starost ženy. Scénář napíší Karen McCullah a Kirsten Smith (Pravá blondýna, Chceš mě, chci tě), produkci zajistí Allison Shearmur (Popelka) a příběh se přirozeně zaměří na zpěvačku, která se musí v rámci programu na ochranu svědků ukrýt v přestrojení za řádovou sestru v klášteře. Snímek by měl přijít do kin za dva roky.
Původní Sestra v akci byla v roce 1992 ohromný hit. Celosvětově snímek vydělal 231 milionů dolarů a dnes má status klasiky. Bohužel, jak to často v devadesátých letech chodilo, studio velmi rychle ukuchtilo opravdu strašné pokračování, takže fenomén skončil stejně rychle, jako začal.
Důležité bude, kdo si v remaku zahraje hlavní roli. Právě to do velké míry určí, zda fanoušci originálu vezmou novou verzi na milost. Adeptek se samozřejmě nabízí mnoho, vybral jsem proto do ankety pět hereček, které mají s komediálním žánrem bohaté zkušenosti a dle mého by se v roli neztratily. Ale třeba Vás okamžitě trkne někdo jiný. Podělte se v diskuzi!
Obrázek článku