Mizerové 3 znovu ve hře, tentokrát s režisérem hitu Mezi vlky

Mizerové 3 znovu ve hře, tentokrát s režisérem hitu Mezi vlky
Mizerové | Don Simpson/Jerry Bruckheimer Films
Celou dobu se počítalo s tím, že u série zůstane Michael Bay. Ten bohužel prakticky veškerý svůj čas věnuje Paramountu, konkrétně jejich úspěšným Transformers a vedení Sony zřejmě došla trpělivost. Podle posledních zpráv proto povolali režiséra Joea Carnahana (A-Team, Mezi vlky), aby přepsal již existující scénář od Davida Guggenheima a Mizery 3 rovnou i natočil.
V Sony samozřejmě doufají v návrat Smithe a Lawrence. Zatímco u druhého jmenovaného je účast jistá (od Mizerů 2 prakticky o hit nezavadil), se Smithem je to složitější. Oblíbený herec nikdy moc nefandil sequelům (naposledy odmítl Den nezávislosti 2) a je otázkou, jestli si myslí, že jeho kariéra třetí Mizery potřebuje. Snad své rozhodnutí podřídí fanouškům.
Will Smith, Martin Lawrence
Mizerové 2
Mizerové se zapsali do dějin jako nekompromisní eRková akční zábava, přičemž první díl vydělal 141 milionů celosvětově a dvojka 273 milionů.
Carnahan si podobný (ač mládeži přístupný) druh akční zábavy vyzkoušel v A-Teamu a neodvedl vůbec špatnou práci. Tehdy to bohužel komerčně nevyšlo. V případě Mizerů 3 by si tak mohl výrazně vylepšit reputaci.
Víte že...
... scénář prvních Mizerů se Michaelu Bayovi moc nelíbil? Z toho důvodu nechal při natáčení často Smithe a Lawrence volně improvizovat.