Sylvester Stallone: Expendables 4 napraví chyby svého předchůdce

Sylvester Stallone: Expendables 4 napraví chyby svého předchůdce
Konkrétně Stallone uvedl, že scénář čtyřky bude rozhodně lepší než předchozí část (potud dobře) a že by měl být film o něco vážnější (a špatně). Zvážnění Sly sliboval již u trojky a je bez debat, že oproti našlapané dvojce výrazně ubylo výživného slovního střeliva. Zběsilý Antonio to ale naštěstí vynahrazoval. Pokud by ale skutečně došlo k razantnímu zvážnění, přišla by série o jeden ze svých největších trumfů (=ikony se neberou tak vážně). Stallone též uvedl, že by mělo jít o poslední díl, tak doufejme, že budou mít tentokrát akční klasici víc prostoru a nebudou jak ve trojce jen paběrkovat.
Pokud jde o obsazení, přirozeně se nic konkrétního neví a pravděpodobně vědět nebude, dokud nepadne první klapka. V minulosti byli s filmem spojováni (coby nováčci) Pierce Brosnan a Steven Seagal a producenti slíbili návrat Bruce Willise. Nejnovějším kandidátem, v tomhle případě na hlavního záporáka, je Hulk Hogan, bývala wrestlerská hvězda, která se se Stallonem již jednou před kamerou sešla a to v případě Rockyho.
Hogan byl možná svého času pojmem, už tehdy byl ale tak trochu parodií sebe sama a nejsem si jistý, jestli je to adekvátní nástupce po Van Dammeovi a Gibsonovi. Přitom se tvůrcům nabízí mnohem lepší volba - loni v srpnu projevil o roli záporáka obrovský zájem Dwayne Johnson. Jeho angažování by nejen zajistilo zajímavý střet, ale nepochybně by filmu prospěl i finančně.
Obrázek článku