Kolik si denně vydělá chlap, který se vydává za Alana z Pařby ve Vegas?

Kolik si denně vydělá chlap, který se vydává za Alana z Pařby ve Vegas?
Thaddeus Kalinoski byl naprosto obyčejný chlápek s "nudnou" prací (manažer v hotelu) a manželkou. V té době vypadal následovně...
nejlepsi-prace-na-svete-chlap-se-vydava-za-alana-z-parby-ve-vegas-a-vydelava-tisic-dolaru-za-noc
Když o práci přišel, žena ho záhy opustila také. Kalinoski se přestal holit a přibral 9 kilo. Přátelé mu stále častěji říkali, že vypadá jako Alan z Pařby ve Vegas. Kalinoski zkusil štěstí a vyrazil do Vegas s tím, že se pokusí na svém vzhledu něco vydělat. A povedlo se - dnes vydělává tisíc dolarů za noc!
nejlepsi-prace-na-svete-chlap-se-vydava-za-alana-z-parby-ve-vegas-a-vydelava-tisic-dolaru-za-noc-1
Jak? Lidé s ním chtějí pařit! Platí si za jeho společnost, zvou ho na večeře, zkrátka chtějí mít na večírku v městě hazardu ujetého Alana po boku.
Za začátku byl Kalinoski rozpačitý z toho, že za něj lidé chtějí platit, ale nakonec to přijal jako životní roli a užívá si to. A protože se umí do postavy vžít, užívají si to i lidé, kteří s ním paří. Dokonce má dnes již celou skupinu, v níž nechybí baby Carlos a opice s cigaretou. Ve Vegas se přirozeně pohybuje několik dvojníků Mika Tysona, takže jejich setkání bylo nevyhnutelné.
nejlepsi-prace-na-svete-chlap-se-vydava-za-alana-z-parby-ve-vegas-a-vydelava-tisic-dolaru-za-noc-3
A potkal i skutečného Mika Tysona! Prý se to obešlo bez následků...
nejlepsi-prace-na-svete-chlap-se-vydava-za-alana-z-parby-ve-vegas-a-vydelava-tisic-dolaru-za-noc-5
Dokonce narazil i na Bradleyho Coopera a v poslední Pařbě na třetí dělal skutečnému Alanovi aka Zachu Galifianakisovi při natáčení dvojníka.
nejlepsi-prace-na-svete-chlap-se-vydava-za-alana-z-parby-ve-vegas-a-vydelava-tisic-dolaru-za-noc-9
Přestože to tedy s Kalinoskim jednu dobu nevypadalo vůbec dobře, dnes má job, který mu můžeme jen závidět. Lidé mu platí za to, aby se dobře bavil v Las Vegas a za rok mu to hodí čtvrt milionu dolarů (!). Tomu se říká win win situace. Více fotek z jeho pařícího života najdete v galerii článku.
nejlepsi-prace-na-svete-chlap-se-vydava-za-alana-z-parby-ve-vegas-a-vydelava-tisic-dolaru-za-noc-8