Jak to vypadá s budoucností Šíleného Maxe?

Jak to vypadá s budoucností Šíleného Maxe?
Děkuji všem za tolik milých slov na adresu filmu. Jeho natáčení jsme si užili... a další Maxové přijdou.
Miller moc dobře věděl, jaký má cíl. A povedlo se mu nemožné - prosadil osobitou vizi v moderním Hollywoodu, natočil ji za velké peníze a to bez kompromisů a zbytečných vytáček. I Tom Hardy se na jedné z nedávných tiskovek Millerovi omluvil za to, že mu během natáčení dostatečně nevěřil.
Nyní sklízí celý štáb zasloužený úspěch. Po vyčerpávajícím natáčení napříč namibijskými pouštěmi přišla smršť oslavných recenzí i spokojených diváků, kteří mluví o filmu roku a dožadují se pokračování. Sám Miller se kdysi nechal slyšet, že má v hlavě vymyšlené další dva díly. Extrémní nadšení fanoušků samozřejmě Miller vnímá a vydal proto následující Tweet.
jak-to-vypada-s-budoucnosti-sileneho-maxe
Děkuji všem za tolik milých slov na adresu filmu. Jeho natáčení jsme si užili... a další Maxové přijdou.
V tuhle chvíli si je tedy Miller jistý, že na další díl dojde. Nemá důvod si nevěřit. Jeho riskantní apokalyptický opus vydělal jen za první víkend celosvětově 109 milionů dolarů a je jisté, že ho nadšené ohlasy nějakou dobu z prvních příček nepustí. Žádné konkrétní termíny zatím nepadly, stejně tak Miller nezmínil, o čem by pětka (či dvojka, pokud bereme Zběsilou cestu jako začátek nové série) byla. V roce 2010 Miller říkal, že by se další díl měl jmenovat Mad Max: Furiosa, což by znamenalo jistý návrat Charlize Theron. Poslední zprávy nicméně mluví o tom, že ponese název Mad Max: The Wasteland. Doufejme, že se v nejbližší době dozvíme o filmu více.