Spin-off Star Wars přišel o režiséra: Josh Trank dostal padáka

Spin-off Star Wars přišel o režiséra: Josh Trank dostal padáka
Na první spin-off Star Wars Anthology: Rogue One, jenž připravuje režisér Gareth Edwards (Godzilla), jsme již dokonce viděli před pár dny teaser trailer.
Další sólovku měl natočit Josh Trank, který si udělal jméno svěžím nízkorozpočtovým debutem Kronika. Snímek stál skromných 12 milionů a vydělal 126. K možnosti podílet se na slavné sci-fi sérii původně řekl: „Kouzlo starwarsovského univerza určovalo celé moje dětství. Mít možnost podílet se dál na tomto zážitku pro příští generace, to je ten největší sen ze všech.
Přestože Trankovi očividně nechybělo potřebné nadšení, dále už se na projektu nepodílí. The Hollywood Reporter uvedl, že byli hlavou z Lucasfilm vystrašení tím, jak se Trank choval při natáčení očekávané Fantastické čtyřky, která vstoupí do kin již příští měsíc. Studio 20th Century Fox nemělo prý s Trankem vůbec lehké pořízení. Údajně byl během natáčený velmi uzavřený, nevyrovnaný, s malou, případně nulovou vizí, jak film točit. Jisté problémy naznačovaly již dotáčky letos v lednu, k nimž se studio nechtělo moc vyjadřovat. Trank také trochu namíchl Foxy tím, že nechal své malé psy řádit v domě pronajatém na natáčení a celková škoda byla sto tisíc dolarů.
V Lucasfilms každopádně po všem vyřčeném (což je pravděpodobně jen špička ledovce, neboť bude mít studio mnohem podrobnější detaily) došli k názoru, že nemohou Trankovi dostatečně věřit. Inu, nebyla s ním Síla...