První oficiální fotka Jareda Leta coby Jokera budí rozporuplné reakce

První oficiální fotka Jareda Leta coby Jokera budí rozporuplné reakce
Leto rozhodně má potenciál. Je vynikající herec a navzdory svému milému kukuči má rysy, které komiksové předloze šíleného klauna odpovídají. Nyní je venku první oficiální foto k očekávané týmovce superpadouchů Suicide Squad (česky Jednotka sebevrahů) a vyvolává rozporuplné reakce.
prvni-oficialni-fotka-jareda-leta-coby-jokera-budi-rozporuplne-reakce
Základ je v pořádku, ale ona tetování budí rozpaky (především nápis "Damaged" na čele). Foto už pár dní koluje internetem a mezitím se objevilo několik (neoficiálních) zdrojů, které fanoušky uklidňují, že tetování mají v tuhle chvíli propagační charakter a nakonec je mít Joker vůbec nebude.
Objevila se ještě jedna zajímavá spekulace (respektive znovuobjevila, neboť kolovala internetem zhruba před rokem) a to, že by se Joker mohl objevit již v Batman V Superman: Úsvit spravedlnosti. Nebyl by součástí ústřední zápletky. Pokud se ve filmu mihne, tak formou flashbacků, v nichž by Batman vzpomínal na to, jak mu Joker zabil parťáka Jasona Todda (ano, myslíme Robina). Scény zatím nejsou natočené, do premiéry Batman V Superman ale zbývá dlouhých 9 měsíců, což je dost času na to, aby je filmaři dodali.
Jisté je momentálně to, že se s Jokerem setkáme v Jednotce sebevrahů, která bude mít českou premiéru 4. srpna 2016. A když nám bude studio přát, dostaneme první ochutnávku již při střetu Muže z oceli a Temného rytíře.
Obrázek článku