K hrdinům Arrow a Flash se přidá týmovka Legends of Tomorrow

K hrdinům Arrow a Flash se přidá týmovka Legends of Tomorrow
O novém seriálu kolují zvěsti už docela dlouho, ale teprve nedávno dostaly konkrétní jméno. John Wesley Shipp (Barry Allen/Flash ze seriálu The Flash z roku 1990) na Cape Comic Conu odhalil několik konkrétních věcí. Nový pořad bude třináctidílnou minisérií, která se bude jmenovat Legends. Nebo jak upřesnil server Variety - Legends of Tomorrow. Název samozřejmě ještě není oficiální, ale dává smysl. V osmdesátých letech totiž vyšla komiksová minisérie Legends, ve které hrdinové DC společně čelili velké hrozbě. A od devadesátých let vydává DC sérii Legends of the DC Universe, ve které v každém čísle vystupují jiní hrdinové a pracují na nich jiní tvůrci. A podle dalších informací se přesně v tomto duchu ponese i nový seriál.
Greg Berlanti, producent Arrow a The Flash, v rozhovoru pro Entertainment Weekly řekl následující. „Pro mě je to pocta všem skvělým týmovkám, ať jsou to Dannyho parťáci nebo superhrdinové. O tom to je. Když se podíváte na klasické westerny, tak tam je The Lone Gunman, ale i Sedm statečných. Ponese se to hodně v duchu těch seriálů a filmů.“
k-hrdinum-arrow-a-flash-se-prida-tymovka-legends-of-tomorrow-3
Brandon Routh jako Atom.
V seriálu se objeví známé tváře hrdinů i padouchů z Central City a Starling City: Brandon Routh jako Ray Palmer/Atom – hlavní postava spinoffu, Victor Garber jako profesor Martin Stein aneb polovina Firestorma. Robbie Amell jako Ronnie Raymond se podle Berlantiho z vážných důvodů neobjeví, „ale nemůžu říct proč“. Wentworth Miller a Dominic Purcell se objeví jako dvojka superpadouchů Captain Cold a Heatwave. Svoji účast potvrdila i Caity Lotz (Sara Lance/Black Canary). SPOILER: Její postava byla ve třetí sérii Arrow zavražděna, takže se uvidí, v jaké roli se objeví tentokrát.
Nastoupí ale i nejméně tři noví hrdinové. Arthur Darvill (Rory Williams z Pána času) bude Rip Hunter – šarmantní rebel pocházející z budoucnosti, který je v naší době na tajné misi. Ciara Renee si zahraje Kendru Saunders neboli okřídlenou Hawkgirl, ve dne plachou mladou dívku a v noci vznětlivou bojovnici se zločinem.
k-hrdinum-arrow-a-flash-se-prida-tymovka-legends-of-tomorrow-1
Ciara Renne jako Hawkgirl.
Franz Drameh bude Jay Jackson, sportovec, kterému slibnou kariéru ukončí vážné zranění a dostane se do zájmu S.T.A.R. Labs. Jméno nesedí, ale to zní podezřele podobně jako příběh Victora Stona/Cyborga. Na druhou stranu popis jeho postavy jako vtipkujícího člena týmu, který nečekaně získá superschopnosti a dělá si legraci z šíleností kolem sebe, sedí spíš na Virgila Hawkinse/Statica. Pokud si tvůrci zachovají svůj smysl pro tajemství, detaily o jeho postavě se dozvíme až v seriálu samotném.
Ať už se bude jmenovat jakkoliv, začne se točit v létě (na první fotku se ale můžete podívat už teď) a odvysílá se na přelomu let 2015/2016.