Mortal Instruments jdou na televizní obrazovky jako seriál Shadowhunters

Mortal Instruments jdou na televizní obrazovky jako seriál Shadowhunters
"Shadowhunters je epický seriál, který se bude našim divákům líbit," uvedl prezident ABC Tom Ascheim. "Je to perfektní příběh, o který se chceme s diváky podělit."
"Clary je silná, dynamická a úchvatná postava, se kterou se naši diváci rychle ztotožní," dodává prezidentka programů a výroby Karey Burke. "Budou si přát, aby uspěla a budou jí držet palce na cestě za osudem. Seriál má velkou fanouškovskou základnu a bohatý příběh, který vydá na několik sezón."
Jamie Campbell Bower, Kevin Zegers, Jemima West
"Jsem ráda, že ABC přivede svět lovců stínů k životu," nechala se slyšet autorka knih. "Jako fanynka dlouhých seriálů se nemohu dočkat, jak se příběh rozvine, i toho, že fanoušci budou moci s postavami a jejich světem strávit více času."
Obě strany jsou z nápadu viditelně nadšené, nezbývá tedy než si počkat na informace o hereckém obsazení i na to, co nám projekt přinese ohledně příběhu. Vzhledem k tomu, že je producentem studio Constantin Film, může jít o pokračování jejich snímku Mortal Instruments. Studio se netajilo zklamáním z toho, jak si filmová verze v kinech vedla, respektive spíše nevedla a hovořilo o tom, že bude v projektu pokračovat buď až za několik let, nebo právě ve formě seriálu. Ve hře je ale i možnost, že snímek jako pilotní díl sloužit nebude a studio vše natočí znovu od úplného začátku...