Odstartoval svátek filmu Febiofest. SOUTĚŽTE o lístky do kina.

Odstartoval svátek filmu Febiofest. SOUTĚŽTE o lístky do kina.
Režisér Jean-Jacques Annaud přebírá na 22. Febiofestu cenu Kristián za přínos světové kinematografii.
Kim Novak
Slavné herečka Kim Novak byla oceněna soškou Kristiána.
Pražská část Febiofestu letos od 20. do 27. března nabídne 159 filmových projekcí. Tipy, na co vyrazit, najdete zde. Kromě vybraných snímků bude v retrospektivách představena například tvorba herečky Kim Novak nebo režiséra Jean-Jacques Annauda, jehož Talisman vlků (2015) byl jedním ze dvou zahajovacích filmů letošního Febiofestu. Mezi snímky z portfolia slavného autora nebude chybět též Medvěd (1988), zachycující přerod roztomilého chlupáče v obávaného patrona kanadské přírody.
Medvěd
Medvěd | TriStar Pictures
O vstupenku na Medvěda a další filmy si můžete zasoutěžit. Ve hře jsou následující tituly a projekce v kině CineStar Praha - Anděl:
2x Magická dívka (26. března od 19:15)
2x Medvěd (27. března od 18:30)
2x Druhý báječný hotel Marigold (27. března od 20:00)
Tena Desae, Dev Patel
Druhý báječný hotel Marigold aneb Důvod v radosti nesouvisí s věkem. | CinemArt
Jaká jsou pravidla soutěže?
Protože k festivalům patří červený koberec a průvod krásných žen, máme pro vás zapeklitý úkol. Vybrat ty nejkrásnější mezi tuzemskými a světovými herečkami. Vybírejte, oceňujte hvězdičkami a pokud snad vaše favoritka v našich žebříčcích nefiguruje, přidejte ji jednoduše sami. Spolu s tím nám do neděle 22. března 2015 do 23:59 zašlete na e-mail soutez@kinobox.cz váš nick name. Pokud u nás ještě nejste zaregistrovaní, jednoduše tak učiníte zde. Do e-mailu nezapomeňte uvést, o jaké vstupenky máte zájem.