Nejslavnější mafiánský příběh se vrací v show The Godfather Live!

Nejslavnější mafiánský příběh se vrací v show The Godfather Live!
Kmotr | Paramount Network
Kmotr
Kmotr | Paramount Network
The Godfather Live je oslavou filmové klasiky, která si díky režisérskému rukopisu Francise Forda Coppoly a excelentním výkonům Marlona Branda s Al Pacinem získala nezastupitelné místo v historii světové kinematografie. Multigenerační sága vypráví příběh o klanu Corleonů a jejich soupeření s ostatními zločineckými rodinami v New Yorku mezi lety 1945 a 1955. Film byl natočen na motivy bestselleru Maria Puza.
Svou genialitou k filmu oceněnému třemi Oscary přispěl i italský skladatel Nino Rota. Jeho hudba násobí na plátně magický zážitek, vtahuje diváka do děje autentickým způsobem a vytváří jeho vlastní intimní vztah s hlavními hrdiny, což akadamici ocenili cenou Grammy za nejlepší instrumentální skladbu složenou speciálně pro film nebo televizi. Tvůrci show The Godfather Live přinášejí legendární příběh z newyorkského podsvětí v novém uměleckém zpracování. Zatímco na plátně se bude promítat film v HD kvalitě, o fascinující zvukovou kulisu se postará živý symfonický orchestr pod taktovou Justina Freera.
Show The Godfather Live měla premiéru 8. prosince 2014 v Royal Albert Hall v Londýně. V Bratislavě, Praze a Budapešti bude elektrizující příběh doprovázet Český národní symfonický orchestr.