V novém Spider-Manovi možná změří pavouček síly s Iron Manem!

V novém Spider-Manovi možná změří pavouček síly s Iron Manem!
O Vánocích unikly na internet e-maily mezi tehdejší hlavou studia Sony Amy Pascal a Marvelem, v němž se jednalo o možném připojení postavy do Marvel universa. Fanouškům tak konečně svitla naděje a netrpělivě očekávali vývoj situace. Nakonec se dočkali. V Sony vydali oficiální oznámení, že budou do budoucna s Marvelem spolupracovat a postavu uvolní k použití.
Poprvé se v rámci marvelovek dočkáme Spider-Mana v Captain America: Civil War (Občanská válka), kde se pustí do křížku s Kapitánem Amerikou a Iron Manem. Poté skočí Spidey do vlastní sólovky Spectacular Spider-Man. Tuto zprávu přinesl server Latino-Review, jenž dále uvádí, že se našel i režisér a scénárista snímku. Tím bude Drew Goddard (Chata v horách).
A nyní se dostáváme k té nejpikantnější zprávě. Jak jistě všichni víte, zítra je den D, při kterém by mělo studio Marvel vyrukovat s "velkým oznámením". Tím by mělo být, také podle Latino-Review, že se v nové sólovce Spider-Man postaví Iron Manovi, přičemž jejichž střet by zabíral zhruba polovinu filmu. Poté by pavoučí muž usilovat o místo v týmu Avengers.
snova-spekulace-v-novem-spider-manovi-zmeri-pavoucek-sily-s-iron-manem
Snímek Spectacular Spider-Man nebude origin, tudíž nás studio ušetří úplného začátku (pavoučí kousnutí atd.). Místo toho bude hlavní hrdina už nějakou dobu se zločinem bojovat. Nový herec, který si postavu Petera Parkera zahraje, by měl být středoškolského věku a měl by s postavou stárnout (podobně jako třeba dětští herci v sérii o Harrym Potterovi).
Zda je na spekulacích zrnko pravdy, to se dozvíme buď již zítra nebo v nejbližší době. Obě studia dohady jistě nenechají dlouho bez odezvy.
P.S. Některé servery spekulují, že oním "velkým oznámením" bude odhalení herce, který si (jako třetí v pořadí) zahraje Spider-Mana/Petera Parkera.
P.S.S. Třetí trailer Avengers: Age of Ultron dorazí v noci ze čtvrtka na pátek. A podle všeho se v něm poprvé objeví postava Visiona v celé své kráse!