Festival otrlého diváka nabízí lístky do kina. Půjdete? (SOUTĚŽ)

Festival otrlého diváka nabízí lístky do kina. Půjdete? (SOUTĚŽ)
Zábavné propadáky, kultovní béčka, bizarní filmy pro ty nejotrlejší, ale i snímky na první pohled přístupnější. To vše přinese již v úterý 3. března 11. ročník Festivalu otrlého diváka v pražském kině Aero. Fanoušci v povznesené náladě obsadí oblíbený žižkovský prostor a potvrdí, že láska k filmu je srdeční záležitostí, která nezná mezí, škatulek a hranic.
6634d528
Robert Rodriguez a Quentin Tarantino jsou otrlými diváky. Následujte je. Z filmu Od soumraku do úsvitu.
Již nějaký ten rok se hranice "vysoké" a "nízké" kinematografie stírají. Mohou za to dostupné technologie, ale též odkaz tvůrců, kteří se k béčkům a amatérským videím vztahují. Robert Rodriguez a Quentin Tarantino (Od soumraku do úsvitu) nejsou zdaleka jedinými vyznavači brakových filmů. Vzpomeňme na úspěch Záhady Blair Witch (1999), série Saw nebo Paranormal Activity. Chcete-li se o vlivech "pokleslého" žánru na současnou kinematografii dozvědět více, neměli byste na Festivalu otrlého diváka chybět.
Ve spolupráci s organizátory přehlídky vám přinášíme soutěž o 2 lístky na vybraná představení z programu "otrlce".
Nejsmrtelnější kořist
Nejsmrtelnější kořist aneb Úplně postradatelný akční film.
Pátek 6. března od 20:00 - Nejsmrtelnější kořist
Pátek 6. března od 22:00 - Ogroff
Sobota 7. března od 17:30 - Odysea rockových mimozemšťanů
Odysea rockových mimozemšťanů
Odysea rockových mimozemšťanů je hudební parodií na 80. léta 20. století.
Jaká jsou pravidla soutěže?
Do čtvrtku 26. února 2015 do 23:59 ohodnoťte a okomentujte (minimálně 250 znaky) na portálu Kinobox.cz alespoň tři filmy z databáze a na e-mail soutez@kinobox.cz nám zašlete váš nick name. Nezapomeňte uvést film, na který byste rádi šli. Pokud u nás ještě nejste zaregistrovaní, jednoduše tak učiníte zde.
festival-otrleho-divaka-nabizi-listky-do-kina-pujdete-soutez