Je to oficiální: Spider-Man míří do marvelovského universa!

Je to oficiální: Spider-Man míří do marvelovského universa!
Respektive pořád zůstávají filmová práva primárně Sony (společnost bude snímky financovat, distribuovat a mít nad nimi velkou kreativní kontrolu), Marvel ale konečně může do vývoje filmů se Spider-Manem mluvit a oblíbeného hrdinu též může využívat a tím rozšířit řady Avengers.
Co tahle dohoda znamená pro sérii Amazing Spider-Man s Andrew Garfieldem? Konečnou. Začíná se od začátku, přičemž Sony a Marvel nabídnou ve svých filmech stejného hrdinu. Hledá se tudíž nový představitel pavoučího muže a zároveň svitla naděje, že by mohl v budoucích sólovkách Spider-Mana, které v Sony natočí, zahostovat někdo z Avengers.
Poprvé nového Spider-Mana uvidíme v kinech 28. července 2017 v zatím neupřesněné sólovce. Produkovat ji bude společně s marveláckým týmem nynější šéfka filmové divize Sony Amy Pascal, přičemž - i když půjde o restart - nebude film sledovat hrdinův zrod (ten už je dostatečně známý).
Je také slušná šance, že se Spider-Man mihne v potitulkové scéně jedné z blížících se marvelovek. Vše bude hodně závislé na tom, jak rychle se povede najít nového představitele role. Máte tip? Podělte se o něj!
Obrázek článku