Seznamte se: Jupiter vychází aneb Nová pecka od tvůrců Matrixu

Seznamte se: Jupiter vychází aneb Nová pecka od tvůrců Matrixu
Žena v podání krásné Mily Kunis, která objeví svůj jedinečný původ a poté se vydává s Channingem Tatumem (coby svým ochráncem) napříč galaxií, kde budou čelit společnému osudu. A samozřejmě i lásce, protože co by to bylo za velký příběh dvou lidí, kteří bojují bok po boku, kdyby se nesblížili?

Trailer:

Podle očekávání je Jupiter vychází podívanou plnou dechberoucích vizuálních efektů a strhujícího hudebního doprovodu. S takovou nemá smysl film vidět v nějakém malém artovém kině, kde běžně hrají Woodyho Allena. Jupiter vychází je určen pořádným technickým nadšencům. Pokud to s tímhle filmem myslíte opravdu vážně a chcete si ho užít v maximální možné míře, určitě vyrazte do PREMIERE CINEMAS v Hostivaři, kde vám jako jediní v celé Praze nabídnou speciální 3D zvukový systém DOLBY ATMOS.
Dolby Atmos v PREMIERE CINEMAS znamená 49 reproduktorů umístěných za plátnem, na stropě, bočních stěnách a na zadní stěně kinosálu. To už je slušná sestavička pro pořádný zvukový zážitek, který vás přímo pohltí.
Channing Tatum
A co si o filmu myslí sami představitelé hlavních rolí? „Je to velmi inteligentní, skvělý a zábavný příběh,“ říká Mila Kunis. „Je to hodně akční film a krásný milostný příběh, a přestože se odehrává v těch nejfantastičtějších prostředích, všechno působí velmi skutečně a opravdově. A moc se mi líbí, že film obsahuje i značnou dávku chytrého humoru.“ K tomu Channing Tatum dodává: „Lana a Andy stvořili film, po jehož zhlédnutí si připustíte možnost, že jste pouze nepatrným zrnkem písku na obrovské pláži.“
Nadupaná akční sci-fi Jupiter vychází vstupuje do kin již 5. února 2015. Lístky na 2D i 3D verzi filmu s DOLBY ATMOS si můžete zarezervovat ZDE.